DESIGN STUDIO BY AJNEMRA


 

Het luxe merk Ajnemra opent haar deuren in het centrum van Arnhem op de Bakkerstraat 53A, met een uniek concept: winkel met open atelier. Ambacht en hoge kwaliteit, verwerkt in gelegenheidscreaties ontworpen en uitgevoerd voor vrouwen met een bijzondere smaak voor klasse. Maar dat is niet alles, want nu kunnen alle Ajnemra klanten ook meekijken hoe alle creaties worden ontworpen en uitgevoerd door de designer en haar team.

 

Wij beleven binnen Ajnemra de passie in alles wat wij doen. Voor onze klanten betekent dit een Haute Couture & Prêt-à-Couture outfit voor iedere bijzondere gelegenheid. Of het om een cocktail- party, gala of trouwerij betreft, wij ontwerpen de perfecte creatie voor u die past bij het moment.

Ieder jaar creëren we een exclusieve collectie met hoogwaardige stoffen en andere materialen. Ieder ontwerp is een uniek project en wordt eenmalig handgemaakt.

Ajnemra hecht veel waarde aan een goede relatie met de klant. Wij ontwerpen graag voor en samen met de klant voor het beste resultaat.

 

Naast het eigen merk presenteren en verkopen wij ook prachtige collecties van nieuwe Nederlandse designers. Denk hierbij aan handgemaakte schoenen, tassen, sieraden, sjaals en hoeden. Ook krijgt kunst en exclusieve decoratie een plek in onze winkel.

Naast onze Haute Couture & Prêt-à-Couture outfits hebben wij ook geselecteerde casual collecties met mooie kwaliteit. Kortom voor ieder wat wils.

 

Wij verwelkomen onze klanten om een kijkje te nemen in de wereld van Design Studio by Ajnemra aan de Bakkerstraat 53A te Arnhem en zelf de creatieve mix te beleven uit de grote modewereld.

 

Voor meer informatie ga naar www.ajnemra.com 

Openingstijden 

Maandag     op afspraak

Dinsdag        10.00-18.00U

Woensdag     10.00-18.00U

Donderdag   10.00-18.00U

Vrijdag           10.00-18.00U

Zaterdag       10.00-17.00U

Zondag         13.00-17.00U  / op afspraak

 

 

 

Bakkerstraat 53A

6811EJ Arnhem

www.ajnemra.com

info@ajnemra.com