Exclusieve Jurken - handgemaakt voor bijzondere gelegenheden

Vrouwelijk  I  Eigenwijs  I  Elegant 

 

www.ajnemra.com 

Hoeden - La Plus Belle


HAUTE COUTURE

 

 

Ajnemra vertelt uw verhaal in onze uniek stijl over vrouwen die durven dromen en mooi te zijn, zowel van binnen als van buiten. Ajnemra beschouwd iedere vrouw als een kostbare parel met een unieke uitstraling. Ons ultieme doel is om uw verhaal te versterken en te vertalen in een passende creatie. Wij hanteren geen leeftijdsgrenzen voor creaties en verwelkomen alle vormen van fantasie die de klant zelf meebrengt in het ontwerpproces. Ajnemra volgt geen trends maar zet de trend op een geheel eigen wijze. Ieder item uit een Ajnemra collectie weerspiegelt een balans tussen de traditionele en moderne vrouw.

 

Als u voor een Ajnemra creatie kiest, kiest u voor vrouwelijk, sexy, elegant, eigenwijs, sterk en gedurfd. U kiest voor luxe in de meest uiterste vorm, vervaardigt met de meest rijke, duurzame en hoogwaardige stoffen. U kiest voor bijzondere en unieke designelementen en stijlvolle kwalitatieve afwerkingen. Bij Ajnemra kiest u niet primair voor de merknaam maar voor een ambachtelijke en persoonlijke creatie.

 

Duurzaam

Ajnemra is niet alleen duurzaam in haar materialen maar ook in de werkwijze en mogelijkheden.

Alle collecties zijn ontworpen van hoogwaardige zijde, cashmere, kant, tule etc, ingekocht bij erkende stoffen fabrikanten.


Het Ontwerpproces

Voor meer informatie neem contact met de Klantenservice. 

www.ajnemra.com 

 


JURK KAT

Hoed -  La Plus Belle /


JURK LARA 

Hoed - La Plus Belle  
Bestelling informatie 

Deze creaties zijn ook mogelijk om op maat te bestellen in uw gewenste kleur en met eigen persoonlijke wijzigingen in overleg met het design team. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Klantenservice.

Bezorging 

Standaard gratis bezorging of een VIP bezorging met een persoonlijke styling advies?