Over Ajnemra Online winkel


Bij Ajnemra Online Winkel kunt u shoppen met een bijzonder gevoel van exclusiviteit en hoge kwaliteit.

Al onze producten zijn gemaakt in enkele stuks en zijn mogelijk om op maat te bestellen.

 

Ajnemra is voornamelijk bekend met zijn haute couture collecties voor diverse gelegenheden.

Hiervoor is er een vrijblijvende afspraak van toepassing.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website www.ajnemra.com.

 

Behalve shoppen kunt u ons volgen op onze BLOG pagina. Hier zijn leuke nieuws te vinden over diverse Ajnemra producten,

bijzondere evenementen en interessante gesprekken met vakmensen uit de modewereld.

 Ajnemra vertelt uw verhaal in onze uniek stijl over vrouwen die durven dromen en mooi te zijn, zowel van binnen als van buiten. Ajnemra beschouwd iedere vrouw als een kostbare parel met een unieke uitstraling. Ons ultieme doel is om uw verhaal te versterken en te vertalen in een passende creatie. Wij hanteren geen leeftijdsgrenzen voor creaties en verwelkomen alle vormen van fantasie die de klant zelf meebrengt in het ontwerpproces. Ajnemra volgt geen trends maar zet de trend op een geheel eigen wijze. Ieder item uit een Ajnemra collectie weerspiegelt een balans tussen de traditionele en moderne vrouw.

 

Als u voor een Ajnemra creatie kiest, kiest u voor vrouwelijk, sexy, elegant, eigenwijs, sterk en gedurfd. U kiest voor luxe in de meest uiterste vorm, vervaardigt met de meest rijke, duurzame en hoogwaardige stoffen. U kiest voor bijzondere en unieke designelementen en stijlvolle kwalitatieve afwerkingen. Bij Ajnemra kiest u niet primair voor de merknaam maar voor een ambachtelijke en persoonlijke creatie.

 

Het ontwerpproces

Ajnemra ontwerpt voor de klant en samen met de klant door haar te betrekken in het creatieve ontwerpproces. Door de couture collecties als inspiratiebron te combineren met nieuwe ideeën ontstaat een creatieve en zeer klantgericht ontwerpproces met de ontwerpster en de klant in de hoofdrol. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant ontstaat een goede band en uiteindelijk een professioneel advies.

 

De ambachtelijke werkwijze van Ajnemra volgt de traditionele leer in een modern jasje waardoor er nooit sprake is van massaproductie. Alle stukken worden eenmalig en exclusief op maat gemaakt.

 

Bovendien krijgen klanten de mogelijkheid om een al aangeschaft ontwerp op termijn te laten aanpassen naar wens. Door een kleine of grote verandering krijgt het ontwerp een nieuwe leven waardoor het de duurzaamheid zeer ten goede komt.

 

Het ontwerpproces in 4 stappen:

 

  • Ontdekken
  • Verleid worden
  • Kiezen
  • Beleven

 

Voor een uitgebreide informatie ga naar Het Ontwerpproces of neem contact met ons op.