Over DESIGN STUDIO BY AJNEMRA 


Wie zijn wij?

 

Design Studio by Ajnemra is een winkel / atelier / design store!

Wij zijn een ideale mix & match in de modewereld, waar designers & merken bij elkaar komen om eigen producten te presenteren en te verkopen aan een groot publiek.

 

Wij zijn een mooie mix van couture, ambacht, handwerk en kleine flash collecties. Graag bieden wij onze klanten exclusiviteit, hoge kwaliteit, goede service en professionele styling advies.

Doel van onze winkel is om als designer en merk elkaar te versterken door onze klanten van top tot teen te kunnen kleden en stijlen! Zo kunt u bij ons niet alleen te recht voor een mooie cocktail, gala of zelfs een bruidsjurk,  maar ook voor een mooie casual outfit of handgemaakte modeaccessoires o.a. prachtige hoeden, tassen, schoenen, sjaals, juwelen, vilt creaties en nog veel meer. 

 

Is de kleur of maat niet naar wens? Geen probleem! Wij ontwerpen graag speciaal voor u op maat!

Zo kleden wij graag een bruid die wel of liever niet in het wit wil graag trouwen! Of een moeder van een bruid/bruidegom die een mooie outfit zoekt met bijpassende accessoires! Of een carrièredame die perfect voor de dag wil komen en daarbij zich ook comfortabel wil voelen!

 

Wilt u liever een nieuwe imago creëren voor een speciale event? Dat kan zeker bij ons! Wilt u toch trendy en chick, of sportief met een klasse uitstraling? Dat is ook zeker mogelijk bij ons!!!

Wij hebben geen leeftijds of maatgrens. Iedereen is welkom bij ons in de winkel en in de open atelier, waar wij dagelijks bezig zijn met ontwerpen voor onze klanten.

Wilt u liever een privé afspraak of toch heerlijk shoppen, er is genoeg ruimte voor iedereen.

 

Bent u nieuwsgierig? Loopt u dan gerust binnen en neem een kijkje tussen onze collecties. Er is veel te beleven bij ons in de winkel!

 

Graag tot snel!

Design Studio by Arjnemra

Bakkerstraat 53A, 6811 EJ Arnhem

www.ajnemra.com

https://www.ajnemraonline.com/

 

 AJNEMRA HAUTE COUTURE

 

Ajnemra vertelt uw verhaal in onze uniek stijl over vrouwen die durven dromen en mooi te zijn, zowel van binnen als van buiten. Ajnemra beschouwd iedere vrouw als een kostbare parel met een unieke uitstraling. Ons ultieme doel is om uw verhaal te versterken en te vertalen in een passende creatie. Wij hanteren geen leeftijdsgrenzen voor creaties en verwelkomen alle vormen van fantasie die de klant zelf meebrengt in het ontwerpproces. Ajnemra volgt geen trends maar zet de trend op een geheel eigen wijze. Ieder item uit een Ajnemra collectie weerspiegelt een balans tussen de traditionele en moderne vrouw.

 

Als u voor een Ajnemra creatie kiest, kiest u voor vrouwelijk, sexy, elegant, eigenwijs, sterk en gedurfd. U kiest voor luxe in de meest uiterste vorm, vervaardigt met de meest rijke, duurzame en hoogwaardige stoffen. U kiest voor bijzondere en unieke designelementen en stijlvolle kwalitatieve afwerkingen. Bij Ajnemra kiest u niet primair voor de merknaam maar voor een ambachtelijke en persoonlijke creatie.

 

Het ontwerpproces

Ajnemra ontwerpt voor de klant en samen met de klant door haar te betrekken in het creatieve ontwerpproces. Door de couture collecties als inspiratiebron te combineren met nieuwe ideeën ontstaat een creatieve en zeer klantgericht ontwerpproces met de ontwerpster en de klant in de hoofdrol. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant ontstaat een goede band en uiteindelijk een professioneel advies.

 

De ambachtelijke werkwijze van Ajnemra volgt de traditionele leer in een modern jasje waardoor er nooit sprake is van massaproductie. Alle stukken worden eenmalig en exclusief op maat gemaakt.

 

Bovendien krijgen klanten de mogelijkheid om een al aangeschaft ontwerp op termijn te laten aanpassen naar wens. Door een kleine of grote verandering krijgt het ontwerp een nieuwe leven waardoor het de duurzaamheid zeer ten goede komt.

 

Het ontwerpproces in 4 stappen:

 

  • Ontdekken
  • Verleid worden
  • Kiezen
  • Beleven

 

Voor een uitgebreide informatie ga naar Het Ontwerpproces of neem contact met ons op.