OVER AJNEMRA


"Ajnemra = armenjA = Armenie"  / Dat is mijn geboorteland waarmee ik een speciale band heb en een perfecte naam vond voor mijn merk. Ajnemra is het spiegelbeeld van mijzelf als ontwerpster, als vrouw en als persoon.  Mijn ontwerpen volgen geen trends maar creëren identiteit.

ontwerpster /eigenaar Kristine Mkrtchian 


AJNEMRA

 

Wij beleven binnen Ajnemra de passie in alles wat wij doen en voor onze klanten betekent dit diverse exclusieve en handgemaakte collecties. Wij ontwerpen de perfecte creatie voor u die past bij het moment.

 

Alle collecties zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ieder ontwerp is een uniek project en wordt eenmalig handgemaakt.

 

Ajnemra hecht veel waarde aan een goede relatie met de klant. Wij ontwerpen graag voor en samen met de klant voor het beste resultaat.

 

WWW.AJNEMRA.COM

WWW.AJNEMRAONLINE.COM

 


Designer / Kristine Mkrtchian

 

Kristine studeerde in 2004 af als ontwerpster aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem (ArtEZ).

Zij heeft altijd veel interesse gehad in Haute Couture, Prêt-à-Couture en hoogwaardige handgemaakte kleding in het algemeen. Een altijd groeiende passie voor het vak en goede klantrecensies hebben er in 2010 toe geleid dat ze haar eigen Haute Couture merk en bedrijf is gestart. 

 

Sinds 2020 komt zij met haar nieuwe concept als Ajnemra Online Winkel waar zij een brede collectie presenteert naast de Ajnemra Haute Couture.

 

Voor meer informatie over AJNEMRA volg ons op één van onze social-media kanalen.


«   »