OVER AJNEMRA


AJNEMRA

 

Ajnemra vertelt uw verhaal in onze uniek stijl over vrouwen die durven dromen en mooi te zijn, zowel van binnen als van buiten. Ajnemra beschouwd iedere vrouw als een kostbare parel met een unieke uitstraling. Ons ultieme doel is om uw verhaal te versterken en te vertalen in een passende creatie. Wij hanteren geen leeftijdsgrenzen voor creaties en verwelkomen alle vormen van fantasie die de klant zelf meebrengt in het ontwerpproces. Ajnemra volgt geen trends maar zet de trend op een geheel eigen wijze. Ieder item uit een Ajnemra collectie weerspiegelt een balans tussen de traditionele en moderne vrouw.

 

Als u voor een Ajnemra creatie kiest, kiest u voor vrouwelijk, sexy, elegant, eigenwijs, sterk en gedurfd. U kiest voor luxe in de meest uiterste vorm, vervaardigt met de meest rijke, duurzame en hoogwaardige stoffen. U kiest voor bijzondere en unieke designelementen en stijlvolle kwalitatieve afwerkingen. Bij Ajnemra kiest u niet primair voor de merknaam maar voor een ambachtelijke en persoonlijke creatie.

 

WWW.AJNEMRA.COM

WWW.AJNEMRAONLINE.COM

 


Designer / Kristine Mkrtchian

 

Kristine studeerde in 2004 af als ontwerpster aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem (ArtEZ).

Zij heeft altijd veel interesse gehad in Haute Couture, Prêt-à-Couture en hoogwaardige handgemaakte kleding in het algemeen. Een altijd groeiende passie voor het vak en goede klantrecensies hebben er in 2010 toe geleid dat ze haar eigen Haute Couture merk en bedrijf is gestart. 

 

Sinds 2020 komt zij met haar nieuwe concept als Ajnemra Online Winkel waar zij een brede collectie presenteert naast de Ajnemra Haute Couture.

 

Voor meer informatie over AJNEMRA volg ons op één van onze social-media kanalen.


Merknaam

“De naam ‘Ajnemra ‘ is ontstaan uit liefde voor eigen cultuur en het verlangen om mijn eigen persoonlijkheid te verbinden aan mijn product”.

De ontwerpster Kristine Mkrtchian is geboren in Yerevan, de hoofdstad van Armenie. Als de letters in het woord Armenie /Armenia omgedraaid worden ontstaat, na een lichte verfijning, de merknaam Ajnemra. Voor de liefhebber, het wordt uitgesproken als ‘AJ-NEM-RA’. Niet de meest makkelijkste naam maar wel intrinsiek verbonden met de kleding.


«   »